ITINERARIS

Aquests itineraris et portaran als indrets més bonics del Torrent de la Cabana.

Itinerari oficial de la Ruta dels 7 gorgs

Visiteu l'espai del Torrent de la Cabana seguint l'itinerari circular que us porta pels indrers més bells i icònics d'aquest espai natural. Seguiu l'itinerari oficial per vetllar per la vostra seguretat i respectar les activitats agrícoles i ramaderes de l'entorn.

Powered by Wikiloc

Rutes per l'entorn de Campdevànol

L'entorn natural de Campdevànol alberga un ric patrimoni natural i cultural. Endinsa't a la natura ambs els cinc sentits oberts per conèixer la fauna i la flora de l'espai, així com les llegendes, la història i les edificacions que s'hi amaguen.

La xarxa de senders d'Itinerànnia, connecta el nucli del poble amb els racons més emblemàtics de l'entorn.

Itinerari del Torrent de la Cabana 7 gorgs. Ruta 1 Campdevànol

Itinerari del Torrent de la Cabana 7 gorgs. Ruta 1 Campdevànol

Itinerari que ressegueix el fresquívol torrent d’Estiula, conegut popularment com el Torrent de la Cabana, on podrem gaudir de la bellesa visual dels seus salts d’aigua.

Entre antigues parròquies de Gombrèn, Campdevànol i les Llosses.

Entre antigues parròquies de Gombrèn, Campdevànol i les Llosses.

Itinerari que ens apropa a excel·lents miradors naturals sobre la Vall del Freser i enllaça quatre esglésies de Campdevànol, que ens parlen de la seva història.

Campdevànol i Ripoll pels camins rals del Berguedà i la Cerdanya.

Campdevànol i Ripoll pels camins rals del Berguedà i la Cerdanya.

Des de Campdevànol surt l’antic camí ral i ramader que ens permet gaudir de la natura a peu o amb bicicleta i ens acosta fàcilment a la popular font de Sant Eudald, a l’àrea de Lleure de la Font del Querol, una zona d’esbarjo envoltada d’una gran bellesa i riquesa natural, i a l’església romànica de Sant Llorenç de Campdevànol. Bona part del camí segueix paral·lel al riu Merdàs, on podem veure vegetació típica