ITINERARIS

Aquests itineraris et portaran als indrets més bonics del Torrent de la Cabana.

Itinerari oficial de la Ruta dels 7 gorgs

Visiteu l'espai del Torrent de la Cabana seguint l'itinerari circular que us porta pels indrers més bells i icònics d'aquest espai natural. Seguiu l'itinerari oficial per vetllar per la vostra seguretat i respectar les activitats agrícoles i ramaderes de l'entorn.

Powered by Wikiloc

Rutes per l'entorn de Campdevànol

L'entorn natural de Campdevànol alberga un ric patrimoni natural i cultural. Endinsa't a la natura ambs els cinc sentits oberts per conèixer la fauna i la flora de l'espai, així com les llegendes, la història i les edificacions que s'hi amaguen.

La xarxa de senders d'Itinerànnia, connecta el nucli del poble amb els racons més emblemàtics de l'entorn.

Entre antigues parròquies de Gombrèn, Campdevànol i les Llosses.
Entre antigues parròquies de Gombrèn, Campdevànol i les Llosses.

Itinerari que ens apropa a excel·lents miradors naturals sobre la Vall del Freser i enllaça quatre esglésies de Campdevànol, que ens parlen de la seva història.

Campdevànol i Ripoll pels camins rals del Berguedà i la Cerdanya.
Campdevànol i Ripoll pels camins rals del Berguedà i la Cerdanya.

Des de Campdevànol surt l’antic camí ral i ramader que ens permet gaudir de la natura a peu o amb bicicleta i ens acosta fàcilment a la popular font de Sant Eudald, a l’àrea de Lleure de la Font del Querol, una zona d’esbarjo envoltada d’una gran bellesa i riquesa natural, i a l’església romànica de Sant Llorenç de Campdevànol. Bona part del camí segueix paral·lel al riu Merdàs, on podem veure vegetació típica