FES LA TEVA RESERVA

Cal fer reserva i pagament des d'aquesta pàgina web

Per accedir al Torrent de la Cabana cal fer ÉS OBLIGATORI FER RESERVA PRÈVIA D'UN TIQUET DE DIA PER PERSONA:

  • TEMPORADA ALTA: Del 23 de març al 01 d'abril i del 22 de juny al 15 de setembre, s'ha de fer reserva prèvia cada dia
  • TEMPORADA BAIXA: S'ha de fer reserva prèvia els caps de setmana d'abril, maig i juny i caps de setmana del 21 de setembre al 3 de novembre. La resta de dies, no cal.

El tiquet és imprescindible per accedir-hi ja que hi ha un aforament limitat. Els diners recaptats amb el pagament d'una ecotaxa es destinen a cobrir el cos d'informadors i servei de vigilància de l'espai, així com a accions per millorar l'estat de conservació de l'espai.

* En cas d'allotjar-se en un establiment turístic de Campdevànol, no cal fer reserva prèvia. Contactin amb l'establiment per gaudir d'un descompte en el preu de l'ecotaxa (només allotjaments oficials).

Recomanem als visitants que passin primer pel punt d'informació per a poder rebre informació sobre l'espai, la ruta dels set gorgs i els seus valors naturals, així com de la normativa vigent.

Preu per persones majors de 12 anys (incloses les de 12 anys): 6€

✓ Preu per persones menors de 12 anys: Gratuït (cal incloure els infants en la reserva)

 

ATENCIÓ: No s'admeten cancel·lacions ni devolucions dels tiquets. Per fer un canvi de data, cal avisar 48h abans de l'inici de l'activitat. Per més informació, podeu consultar les Condicions generals de compra.